Löydä oma lohjalainen ehdokkaasi!

24.4.2021 klo 09:53 Uutiset

Tahdotko, että Lohjan asioita hoidetaan vastuuntuntoisesti, kaukokatseisesti ja kestävältä arvopohjalta? Haluatko, että kaupungin päätöksenteossa panostetaan turhan politikoinnin ja syyttelyn sijaan hyvään yhteistyöhön ja erilaisten näkemysten ja tavoitteiden yhteensovittamiseen? Jos vastauksesi on kyllä, jaat näkemyksemme.

Me Kristillisdemokraattien kuntavaaliehdokkaat haluamme rakentaa laajaa ja moni-ilmeistä Lohjaa, jossa on ilo asua, tehdä töitä ja yrittää sekä turvallista syntyä, kasvaa ja ikääntyä.

Jokainen ihminen on arvokas ja ainutlaatuinen. Uskomme, että lähimmäisyys ja toisten kunnioittaminen ovat paras perusta yhteiselle elämälle. Korostamme myös jokaisen vastuuta itsestään ja läheisistään.

Tutustu Lohjan KD:n ehdokkaisiin www.kd.fi/lohja2021

Seuraa meitä Facebookissa Lohjan Kristillisdemokraatit -sivulla.