Porvoossa on monipuolinen ehdokaslista

6.5.2021 klo 12:07 Uutiset

kuvassa ehdokkaista Pekka Ijäs, Pirkko Parjanen, Ulf Emeleus, Tuulahannele Halsey ja Jere Riikonen. kuvasta puuttuu sosionomi (AMK) Linda Laukkonen ja kasvatustieteen maisteri, luokanopettaja Hanna Salonen.

Porvoon KD tavoittelee kahta valtuutetun paikkaa kuntavaaleissa. Kd:lla on vaaliliitto Porvoon Kokoomuksen kanssa. Yhteinen tavoite on toiseksi suurin valtuustoryhmä, jolloin vallitsevaan politiikkaan voidaan saada muutosta. Haluamme tehdä vastuullista ja realistista politiikkaa, jonka keskiössä on inhimillisyys, hyvä taloudenhoito, ympäristönäkökulmat ja kaupungin hallittu kasvu.

Vaalien jälkeen tulevassa yhteisessä valtuustoryhmässä tulee korostumaan vahvasti yrittäjyys ja kaupungin elinvoimaisuudesta huolehtiminen, koska molemmat puolueet ovat yrittäjäpuolueita.

”Odotamme mielenkiinnolla vaaleja ja kannustamme äänestäjiä vaaliuurnille.”
– Porvoon Kd:n puheenjohtaja Jere Riikonen