Helsingin kristillisdemokraatit pettyneitä Ylen toimintaan

10.5.2021 klo 22:41 Uutiset

Yle Helsinki järjestää Helsingin pormestariehdokkaille vaalitentin tiistaina 11.5.2021. Kristillisdemokraattien asettama pormestariehdokas Mika Ebeling jäi kutsun ulkopuolelle.

Helsingin kristillisdemokraatit kannattavat tasapuolista kohtelua kaikille puolueille ja vaalilistoille. Helsingin kristillisdemokraatit muistuttavat, että nyt ei ole käynnissä vain pormestarivaalit, vaan ennen kaikkea kuntavaalit. Tuleva valtuusto päättää keskuudessaan pormestarin ja apulaispormestarit.  On erittäin tärkeää, että kaikki pormestariehdokkaat pääsevät esittelemään puolueidensa näkemyksiä Helsingin asukkaiden parhaaksi.

Olemme erittäin pettyneitä verovaroin kustannettavan Ylen toimintaan ottaa vain kuuden suurimman valtuustoryhmän pormestariehdokkaat mukaan. Mielestämme tämä ei täytä demokratian toimintaperiaatteita, toteaa Helsingin piirihallitus.