Lähtölaukaus kuntavaaleihin!

10.5.2021 klo 07:31 Uutiset

Mika Poutala toi ääni- ja savumerkin kuntavaalikampanjoinnin aloittamiseksi

Kimpisen yleisurheilustadionille saapui viime lauantaina nelinkertainen olympiapikaluistelija ja eräs Suomen positiivisimmista ihmisistä, 37-vuotias espoolainen yrittäjä Mika Poutala. Torino, Vancouver, Sotshi ja Pyeongchang ovat Mikalle kisamatkoilta tuttuja kaupunkeja, mutta Lappeenrannassa hän ei ole aikaisemmin käynyt.

Itsekin KD:n listalla ehdokkaana oleva Poutala tuli kannustamaan eteläkarjalaisia kristillisdemokraattien kuntavaaliehdokkaita. Päivän tehtävänä oli lyhyiden kampanjavideoiden kuvaaminen Kimpisen urheilukeskuksen alueella ja erityisesti juoksuradalla. Koronatilanteesta johtuen urheilukentällä videoitiin useita erillisiä otoksia, ja eri ehdokkaiden videoklippejä yhdistetään myöhemmin tietokoneen avulla yhtenäiseksi kertomukseksi.
– Urheilu-ura opetti minulle paljon. Tavoitteellisuus ja pitkäjänteisyys ovat taitoja, joita hyödynnän yrittäjänä sekä yhteisten asioiden hoitamisessa, Mika kertoo.

Mika uskoo vahvasti kokonaisvaltaiseen hyvään elämään. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on menestymisen perustus. Ennen kaikkea oman identiteetin ja arvojen ymmärtäminen muodostavat voittavan perustuksen. Poutala on julkaissut kirjan Mitä menestyminen vaatii? Kirjassa hän kertoo, että huippu-urheilun kautta opittuja taitoja voi soveltaa myös yritysmaailmassa ja muussa elämässä.

Mika Poutala on valittu Suomen Olympiakomitean urheilijavaliokunnan puheenjohtajaksi ja vastuutehtävänä hänellä on myös Olympiakomitean hallituksen jäsenyys. Hän toivottaa kaikille ehdokkaille mukavaa kampanjointiaikaa sekä menestystä kuntavaaleihin.

VIDEOLINKKI LAPPEENRANNAN EHDOKKAIDEN ESIKISASTARTTIIN: