Jaana Nissinen haluaa vaikuttaa lapsiperheiden hyvinvointiin

14.5.2021 klo 11:00 Uutiset

Jaana Nissinen on ensimmäistä kertaa KD:n kuntavaaliehdokkaana Leppävirralla. Hän haluaa olla erityisesti vaikuttamassa lapsiperheiden hyvinvointiin.

”Olen itse saanut kasvaa kristityssä perheessä Mikkelissä ja kokea lapsesta lähtien turvallisuutta. Olen naimisissa ja meillä on kolme lasta. Lasten hyvinvointi merkitsee minulle paljon. Harrastamme yhdessä asuntovaunu- ja muuta matkailua. Samoin liikkuminen luonnossa, lukeminen, ystävät ja läheiset ovat meille tärkeitä.

Olen nähnyt yli 30 vuoden työelämäni aikana perhearjen moninaisen kirjon. Työskentelen perhetyöntekijänä sosiaalipuolella ja käytän työssäni nepsy-valmennukseen liittyviä menetelmiä ja työotetta. Työssäni on ollut avuksi aikaisemmat tehtäväni lähihoitajana, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajana sekä ja neuropsykiatrisena valmentajana.

Pidän työstäni, jota saan tehdä perheiden ja nuorten rinnalla kulkijana ja tukijana. Nostan esille asiat, joissa erityisesti tahdon vaikuttaa:

Lapsilla on oikeus käydä koulua pelkäämättä

Haluan puuttua koulukiusaamiseen ja vaikuttaa sen ehkäisemiseen.

Syrjäytyneet nuoret tarvitsevat tukea, ja meidän on ennaltaehkäistävä syrjäytymistä.

Haluan olla vaikuttamassa lapsiperheiden hyvinvointiin.

Nämä asiat jo varhaisessa vaiheessa huomioituna, parantavat elämän laatua ja tuovat jopa säästöä kuntatalouteen.

Minulle on kunnia-asia, että vanhuksista pidetään huolta. Tahdon osaltani olla mukana siinä, että tehdään yhdessä Leppävirrasta vieläkin parempi paikka asua ja elää!

Sloganini on: Uskoa ja toivoa tulevaisuuteen.”

Me Leppävirran KD:läiset iloitsemme, että olet Jaana  tullut joukkoomme! Sinä olet eloisa, sydämellä tulkitsija, vilpittömästi asioihin paneutuva, sekä otat innostuneesti haasteita vastaan!

Kuva: Iloisia lapsia/ Shutterstock lisenssikuva 1195641001