Täältä KD Kuopion kuntavaaliehdokkaat, numerot ja lyhyet esittelyt

14.5.2021 klo 22:54 Uutiset

Alla olevaa linkkiä klikkaamalla löydät kaikki ehdokkaat, vaalinumeron sekä
kuvaa klikkaamalla avautuu lyhyt esittely.

Tämän linkin kautta löydät ehdokkaista KD osaston nettilehden julkaisemat laajemmat esittelyt 
Selaa nettilehteä sivun alaosassa keskellä painikkeen ”Kaikki ajankohtaiset” kautta.

KOKO KUOPIO MUKANA v 2021 (vaaliteemat lyhyessä esittelymuodossa):

Me kristillisdemokraatit rakennamme Kuopiota, jossa on mahdollisuus vaikuttaa, ilo asua, käydä koulua, tehdä työtä ja nauttia eläkepäivistä.

Peruspalveluiden turvaaminen koko Kuopion alueella on meille sydämen asia.

Päiväkotien, oppilaitoksien, työpaikkojen ja palvelukotien ilmapiiriä parannetaan kehittämällä yhteisöjen empatia- ja auttamistaitoja. Luonto, kulttuuri, liikunta ja monipuoliset harrastukset edistävät kaikenikäisten hyvinvointia. Yhteistyössä tahdomme huolehtia siitä, että hyvinvointia edistävät palvelut ovat kaikkien saatavilla.

Perheiden palveluja on vahvistettava tukemaan vanhemmuutta ja arjessa selviämistä. Jokaiselle lapselle on taattava ainakin yksi harrastus.

Ikäihmisten kotipalveluista tulee huolehtia yksilöllisen tarpeen mukaan. Omaishoitajien on saatava tarpeellinen tuki. Haluamme myös edistää yhteisöllistä perhekotiasumista.

Maahanmuuttajien aiempi koulutus ja osaaminen tulee olla mahdollista päivittää suomalaiseen työelämään soveltuvaksi. Onnistunut kotoutuminen tuo Kuopioon osaavia ja sitoutuneita työntekijöitä.

Kuopion pitää panostaa taitavaan hankintaosaamiseen. Kaupungin ulkopuolisten projektirahoitusten hakemista on jatkettava ja lisättävä. Pk-yritykset sekä terveyttä ja hyvinvointia tukevat järjestöt tarjoavat laadukkaita tuotteita ja palveluita. Yhteistyössä edistämme työllisyyttä ja verotulojen karttumista.

Kuntavaalien ennakkoäänestys kotimaassa tapahtuu 26.5.–8.6,
ja varsinainen vaalipäivä on 13.6.2021

Kotiäänestykseen ilmoittautuminen Kuopion keskusvaalilautakunnalle kirjallisesti tai puhelimitse viimeistään tiistaina 1.6.2021 ennen kello 16.
Keskusvaalilautakunnan puhelinnumero ja osoite löytyvät äänestäjälle postitse saapuneesta ilmoituskortista. Äänestäjän puolesta ilmoituksen voi tehdä myös hänen valitsemansa henkilö.


Kuvat: Shutterstock lisenssikuvat/ lapsia rinnakkain 177868289
Koulu päättyy 1195641001
Pyöräilevät lapset 210948430