Vaalitapahtumia Mikkelissä

19.5.2021 klo 10:14 Uutiset

Olemme perjantaina 19.5. kävelykadulla Maaherrankadulla ent.läänihallituksen puolella kävelykadulla. klo 9-13. Tule juttusille!

 

OAJ:n Mikkelin paikallisyhdistys on puuhaamassa Seppo.io -peliä kuntavaaleihin liittyen. Tarkoituksena on tehdä interaktiivinen digitehtävärata Mikkelin keskustaan, jossa nostetaan esille paikallisen kasvatuksen ja koulutuksen teemoja kuntavaaleihin liittyen. Rata on avoin kaikille kuntalaisille, joten kuka tahansa voi käydä pienellä kävelyllä, kurkata rastit omalla mobiililaitteellaan ja saada pienen kosketuksen tämän päivän koulumaailmaan.

Kuten hyvin tiedätte, Koronan takia kuntavaalitapahtumien järjestäminen on ollut haastavaa, mutta ajattelemme, että tämän Seppo-pelin kautta pystymme tavoittamaan turvallisesti paljon ihmisiä ja antamaan myös teille puolueille mahdollisuuden tuoda näkemyksiänne kivalla tavalla esille.  Radan on tarkoitus olla auki 28.5-13.6. ja tapahtumaa tullaan mainostamaan aktiivisesti mm. Länsi-Savossa