Kauno Voutilainen haluaa ottaa nuoret mukaan

26.5.2021 klo 16:18 Uutiset

Kauno Voutilainen on saanut elämänasenteensa ja -oppinsa maataloudesta. Hän on syntyisin Kaavilta – Voutilan tilalla – jossa hän on kasvanut ja oppinut lapsesta lähtien työn tekemiseen. Siellä hän on kokenut myös satokausien tuoman juhlan tunteen kuin Finlandia-hymnin soimassa palkitsemassa onnistumista. Liikunnallinen Kauno asuu nykyään Tuovilanlahdessa,

”Olen 53-vuotias ikinuori koneinsinööri AMK Savoniassa ja suurperheen isä. Perheessäni on vaimo Satu ja seitsemän lasta ja viisi lastenlasta.

Työkokemusta minulla 35 vuotta ja nykyisin toimin Savonialla tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan TKI-asiantuntijana ja MATUKE-pääkouluttajana.

Toimin myös vanhempana sammutusmiehenä Pohjois-Savon Pelastuslaitoksen Siilinjärven asemalla (puolivakinainen).

Haluan edistää lasten ja nuorten saamista suunnitelmallisesti palokuntatoimintaan mukaan, ensin harrastamisen ja sitten sitoutumisen kautta.

Teen puusta monialayrittäjänä kaikkea, mitä asiakkaat haluavat. Näen tämän kehittyväksi ja kasvaksi yritystoiminnaksi.

Haluan vaikuttaa maaseudun ja paikkakunnan parhaaksi, jotta työpaikkoja saadaan luotua lisää. Haluan myös nähdä käytännössä, että niin olemassa oleville kuin syntyville ideoille luotaisiin toteuttamisvalmiuksia arkeen.

Siten estetään niin nuorten kuin koko maaseudun syrjäytyminen ja pidetään koko Kuopio ja Suomi mukana.

Muista ”kaks-kuus-kuus” (266) kun äänestät! Siten Sinäkin olet mukana pitämässä Kuopion huoltovarmuutta elävän maaseutuelinkeinotalouden kautta yllä. Kuopio nousuun, yrittämisellä ja yhdessä tekemällä. Siinä tarvitaan ottaa nuoret mukaan!

Kuvat: palomiehet shutterstock lisenssi 726612973
”Puusta syntyy mitä vaan”, Kauno Voutilainen