Valitse oma KD-ehdokkaasi ja äänestä!

1.6.2021 klo 11:41 Uutiset

Kuntavaalien ennakkoäänestys alkoi keskiviikkona 26.5. ja jatkuu 8.6. asti. Tänä aikana voi äänestää missä tahansa Suomen ennakkoäänestyspaikassa. Myös drive-in-äänestyspaikkoja on avattu perinteisten vaalihuoneistojen ohelle ympäri Suomea.

– Etenkin nyt korona-aikana kannattaa hyödyntää ennakkoäänestystä ja käydä muulloin kuin ruuhka-aikana äänestämässä. Kannattaa suositella ennakkoäänestystä myös kaikille ystäville ja muille äänestäjille, muistuttaa KD:n järjestöpäällikkö Mikko Rekimies.

Ennakkoäänestyksessä pitää mukana olla henkilöllisyystodistus, joka voi olla poliisin myöntämä henkilökortti, passi, ajokortti tai vastaava kuvallinen asiakirja.

Varsinaisena vaalipäivänä sunnuntaina 13.6. klo 9-20 voi äänestää vain omassa äänestyspaikassa, mikä mainitaan äänestäjän postitse saamassa ilmoituskortissa. Äänestämään mennessä pitää mukana olla henkilöllisyystodistus, joka voi olla poliisin myöntämä henkilökortti, passi, ajokortti tai vastaava kuvallinen asiakirja.