Lasten ja perheiden tukena

2.6.2021 klo 10:40 Uutiset

Olen 68-vuotias, KD Suonenjoen paikallisosaston puheenjohtaja.

Olen eläkkeellä lähihoitajan työstä. Tekemistä politiikan ohella silti riittää, sillä meillä käy säännöllisesti tukilapsia. Olen kasvattanut 5 biologista lasta ja 5 meille sijoitettua lasta. Kaikki ovat olleet rakkaita. Lastenlapsia on kymmenen. Elämään on kuulunut paljon iloa, mutta myös huolta ja surua. Voimavaranani on ollut ja on edelleen seurakunta ja uskovien yhteys. Liikun paljon ja hoidan kuntoani muutoinkin. 

Suonenjoen kaupungin päätöksenteon kirjossa olen laajasti mukana. Minut valittiin valtuustoon vuoden 2008 vaaleissa. Kokemusta minulle on kertynyt   useista lautakunnista, Vanhus- ja Vammaisneuvostosta sekä  Nuorten ohjaus – ja palveluverkosta. Kaupunginhallituksen jäsen olen ollut 4 vuotta ja kestävän kuntatalouden työryhmässä olen nyt jo toista kautta. 

Haluan edelleen olla mukana vaikuttamassa kuntamme asioihin suonenjokilaisten parhaaksi. Jokaisen elämä on arvokas, vahvempien tulee pitää heikompien puolta. 

Yhteiskunta koostuu ihmisistä. Yhteisöllisyydessä on voimaa sen kaikilla osa -alueilla.