Anjan kutsumuksena on auttaminen

7.6.2021 klo 12:21 Uutiset

 

Siilinjärveläinen Kristillisdemokraattien kuntavaaliehdokas Anja Rönkä  on monessa mukana.  Hän kokee kutsumukseen heikommassa asemassa ole vien ihmisten tukemisen ja auttamisen niin työssä kuin vapaa-aikanakin. Nyt eläkeikäisenä hän on aktiivisesti mukana työelämässä kuopiolaisen kirpputori Rihman johtajana. Siellä hänen tehtäviinsä kuuluu, johtamisen ohella, työllistymiseen tukea tarvitsevien ohjaaminen. Vapaa-aikana hän on mm. on lapsiaan tukeva ja lapsenlapsiaan auttava mummo. Jostakin aikaa löytyy myös tekemään vapaaehtoistyötä vankilassa ja seurakunnassa.

Anja lataa akkujaan mieliharrastuksissaan urheilun piirissä. Varsinkin Siilinjärven pesäpallo-ottelut kiinnostavat, koska niissä nuorisoa ohjataan kuntoa kohottaviin hyviin harrastuksiin. Anjan mielestä tärkeimmät kuntapolitiikan tehtävät tulevat olemaan lapsi- ja nuorisotyö, terveydenhuolto, yrityselämän vireyttäminen ja työllisyyden hoitaminen.

Anja on KD:n kuntavaaliehdokkaana valmis tekemään yhteistyötä toisten kuntapäättäjien kanssa kaikkien yhteiseksi hyväksi.