Valitse kotikuntasi asioita hoitamaan kristillisdemokraatti!

13.6.2021 klo 11:35 Uutiset

Kristillisdemokraatit tahtovat hoitaa kotikuntasi asioita vastuuntuntoisesti ja hyvässä yhteistyössä. KD:n ehdokkaita on 1945 ympäri maata 235 kunnassa. KD:n ehdokkaat löydät paikkakunnittain numeroineen löydät ehdokasgalleriastamme.

Tänään sunnuntaina 13.6. voit äänestää kello 9-20 kuntasi Sinulle ilmoittamassa asuinalueesi mukaan määrittyvässä äänestyspaikassa. Muistathan ottaa henkilötodistuksen mukaan. Rohkaise myös läheisiäsi ja ystäviäsi käyttämään äänioikeuttaan, tarvittaessa auta heitä äänestyspaikalle.

Meille Kristillisdemokraateille kuntien peruspalvelut ovat sydämen asia. Tahdomme rakentaa kuntia, joissa on ilo asua, tehdä töitä ja yrittää. Haluamme panostaa laadukkaaseen perusopetukseen, turvalliseen varhaiskasvatukseen ja monipuolisiin harrastusmahdollisuuksiin. Rakennamme kuntia, joissa on hyvä ja turvallista ikääntyä, joissa heikoimmista pidetään huolta ja joissa jokainen nuori löytää paikkansa. Teemme työtä kuntalaisten hyvinvoinnin tukemiseksi, osallisuuden kokemiseksi ja liikkumisen lisäämiseksi. Pidetään koko maa ja kaikki kuntalaiset mukana!

Tervetuloa jännittämään vaalitulosta KD LIVE -vaalivalvojaisiin sunnuntaina kello 19.30 alkaen noin klo 22 saakka. Lähetys on nähtävissä kaikille netissä KD:n julkisen Facebook-sivun kautta fb.com/Kristillisdemokraatit

Vaalivalvojaisia vetävät KD:n puoluesihteeri Asmo Maanselkä ja tiedottaja Merja Eräpolku. Illan aikana kuullaan lukuisia pieniä KD-haastatteluja ja kuulumisia ympäri maata.

Mikäli haluat osallistua ohjelmaan (mahdollisesti) haastateltavana, sinun tulee liittyä mukaan Zoom-linkin kautta.
Join Zoom Meeting:
https://us02web.zoom.us/j/84665893637
TAI
zoom.us
Meeting ID: 84665893637