Turun KD tutulla johdolla kohti aluevaaleja

22.10.2021 klo 15:23 Uutiset

Turun kristillisdemokraattien vuosikokous pidettiin torstaina 21.10. Kokoushotelli Linnasmäen tiloissa. Kokouksessa käsiteltyihin sääntömääräisiin asioihin kuului muun muassa paikallisosaston tulevan vuoden puheenjohtajan ja johtokunnan valinta.

Puheenjohtajana jatkaa 32-vuotias tradenomi ja pääsihteeri Tommi Terä.

”Olen tästä luottamuksenosoituksesta hyvin otettu ja kiitollinen. Kulunut ensimmäinen vuosi Turun KD:n puheenjohtajana on ollut vauhdikas ja etenkin pidentyneen kuntavaalikampanjoinnin johdosta hyvin pitkälti hetkessä elämistä ja tilanteisiin reagoimista. Toisena vuonna elämme toki yhtä lailla hetkessä, mutta pyrimme myös suuntaamaan katseemme pidemmälle tulevaan.”, Terä kertoo.

Terän lisäksi paikallisosaston johtokuntaan valittiin Niko Kivimäki Wilders, Michelle Kivimäki Wilders, Teemu Kivimäki, Mirja-Riitta Sjöholm ja Soili Norro, joka valittiin myös jatkamaan paikallisosaston varapuheenjohtajana.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräisten asioiden lisäksi vahvalla pieteetillä myös lähestyviä aluevaaleja, joista kristillisdemokraattien järjestöpäällikkö Mikko Rekimies oli paikalla kertomassa. Myös Varsinais-Suomen KD:n puheenjohtaja Mimosa Helander toi esille aluevaaliasioita ja rohkaisi paikallaolijoita lähtemään ehdolle aluevaaleihin.

Turun kristillisdemokraateista on tähän mennessä nimetty aluevaaliehdokkaiksi:

  • Ville Auvinen (pastori ja TT),
  • Cecilia Helander (opiskelija),
  • Michelle Kivimäki Wilders (opiskelija),
  • Niko Kivimäki Wilders (opiskelija),
  • Soili Norro (kieltenopettaja ja tohtorikoulutettava),
  • Samuel Nousiainen (selvityshenkilö),
  • Mirja-Riitta Sjöholm (FM ja terveydenhoitaja (AMK)),
  • Tommi Terä (tradenomi ja pääsihteeri), ja
  • Kari Tynkkynen (lähetystyöntekijä).

Nimetyistä ehdokkaista Auvinen on Turun pitkäaikainen kaupunginvaltuutettu ja Terä sekä Norro kaupunginvaltuuston varavaltuutettuja.

Varsinais-Suomen KD nimesi ensimmäiset 20 ehdokastaan aluevaaleihin syyskokouksessaan Liedossa lauantaina 16.10. Piirin tavoitteena on täysi 98 ehdokkaan lista.

Lisätietoja:
Tommi Terä
puheenjohtaja
Turun kristillisdemokraatit
050 3691930