KD Hämeen syyskokousvalinnat 23.10.2021

23.10.2021 klo 18:36 Uutiset

KD Hämeen piirin syyskokous pidettiin Riihimäen Teatterihotellissa la 23.10. Kokouksen alussa kuulimme puolueen puheenjohtaja Sari Essayahin tervehdyksen ja Hämeen kansanedustaja Päivi Räsäsen poliittisen tilannekatsauksen. Kokouksen puheenjohtajana toimi Jones Pohjanvuori ja sihteerinä Marja Kaitainen.

Piirin puheenjohtajaksi nimettiin jatkokaudelle Hannele Saari (Riihimäki) ja varapuheenjohtajaksi Martin Stenberg (Hämeenlinna).

Piirihallituksen jäseniksi nimettiin vuodelle 2022: Timo Simola ja Marja Kaitainen Lahdesta, Martin Stenberg ja Irmeli Lehtonen Hämeenlinnasta, Hannele Saari ja Jenni Tuomala Riihimäeltä, Jouko Vuorenniemi Heinolasta, Asta Jaakkola Forssasta, Piia Aitto-oja Janakkalasta, Petri Silvo Asikkalasta, Jaakko Rissanen Orimattilasta, Nina Aitola Hattulasta, Maiju Ollilainen Hausjärveltä, Krista Karjalainen KD Naisista ja Elina-Maarit Kinnunen KD Nuorista. Lisäksi varajäseniksi nimettiin Mirja Pöhö Janakkalasta, Tomi Ryynänen Hämeenlinnasta ja Jouni Karjunen Orimattilasta.