Po uutisia

25.10.2021 klo 12:58 Uutiset

Kurikassa 24.11.2021

Valitettavasti Kurikan koronatilanteesta johtuvien suosituksien vuoksi, jotka koskevat yleisötilaisuuksista pidättäymistä, emme voi järjestää jäsenillemme Kd Kurikan paikallisosaston tilaisuutta Intolassa 27.11.
Yritämme paremmalla onnella tammikuussa 2022!!

 

 

Kurikassa 16.11.2021

Paikallisosastomme jäsenet Heli Leppälä ja Timo Virtanen ovat päässeet kaksivuotiskaudelle KD Pohjanmaan piirin hallitukseen!! 

 

 

 

Kurikassa  18.10.2021

Tervehdys täältä eläkeläisen tietokoneen äärestä, Hattarantieltä!

Näin syksyn päästyä vauhtiin ja mummikiireiden hiljennyttyä pariksi päiväksi kirjoittelen teille  Kd Kurikan paikallisosaston viimeisimmistä sekä tulevista tapahtumista ja myöskin jotain KD Pohjanmaan piirin syyskokousasioista.

Kiitos teille jokaiselle tuesta kunnallisvaaleissa!

Ehdokkaanamme oli meidän vanhojen lisäksi laadukasta uutta, nuorta, väkeä.

Martti Alkulan osaaminen mainostamiseen liittyvissä asioissa auttoi todella paljon paikallisosaston ehdokkaitamme. Postilaatikoiden valloittajia oli useita, mm. Männistön Mikko ja Emma-Veera.

Seuraavissa vaaleissa  odotamme nuorille vielä parempaa äänisaalista!!! Näissä vaaleissa 18 ääntä lisää ja olisimme saaneet kaksi valtuutettua läpi…

Markus Blommendahl, puheenjohtajamme, paikkakeskusteluista vastannut henkilömme,  sai  aikaan meille paremmin luottamuspaikkoja, kuin äänisaaliimme olisi edellyttänytkään.  Arvostan myös muiden puolueiden keskustelijoita- Kurikassa on aina pyritty jakamaan paikat niin, että pientenkin puolueiden ääni kuuluu päätöksenteossa!

Valtuustoon uusi paikkansa puheenjohtajamme Markus Blommendahl, joka sai vastuupaikan myös sivistyslautakunnan puheenjohtajana. Markus on myös maakuntapäiväedustajamme. Markuksen varana sivistyslautakuntaan on Mika Piirto.

Valtuuston ensimmäiseksi KD Kurikan po:n varaksi pääsin minä, Merja Latvala ja lisäksi sain paikan tarkastuslautakunnan jäsenenä. Olen myös Markuksen vara maakuntapäiville ja lisäksi varahenkilö Sedun yhtymävaltuustoon.

Martti Alkula on varajäseneni tarkastuslautakuntaan.

Mika Piirto on KD Kurikan po:n  toinen varahenkilö valtuustoon.

Heli Leppälä on käräjäoikeuden lautamies.

Timo Virtanen on  kiinteistötoimitusten uskottu mies.

Aino-Maija Alkula lupautui keskusvaalilautakuntaan.

Teknisestä lautakunnasta emme paikkaa saaneet. Se harmitti erityisesti niitä ehdokkaanamme olleita, joiden osaamista rakentamisen puolella olisi Kurikan kaupunki voinut hyödyntää.

 

Syystapahtumia 2021

Pidimme  vuosikokouksen Karelia-tuvalla 3.10. klo 18. Tiedotimme kokouksesta KD-lehdessä  ja Kurikan paikallislehdissä.

Tiedotuksessa on kuitenkin ongelmia: Kokouksen osanottajamäärän perusteella pohdin, että viestittäminen puhelimitse (WhatAppina?) tai sähköpostitse olisi pienelle paikallisosastolle välttämättömyys – kotikiireiden keskellä lehti-ilmoitukset jäävät huomaamatta monelta, jotka varmasti olisivat mielellään tulleet mukaan.

Vieraanamme oli Vaasasta KD Pohjanmaan piirin hallituksen jäsen ja Vaasan tarkastuslautakunnan pitkäaikainen puheenjohtaja, Heimo Hokkanen. Heimo on useissa vaaleissa ollut myös Pohjanmaan piirin vaalipäällikkönä ja muutenkin vastuun kantajana monessa.

Heimo kertoi tarkastuslautakunnan työstä, vastuista ja haasteista. Hänen rohkaisevan viestinsä sanoma meille oli, että periksiantamattomuus ja kristillisistä arvoista kiinni pitäminen ei aina ole tuonut kehuja mutta kylläkin luottamusta kaikista puolueista.

Vuoden 2022 johtokuntaan vuosikokouksessa valittiin  puheenjohtajaksi Markus Blommendahl, varapuheenjohtajaksi Merja Latvala,  jäseniksi  Heli Leppälä, Mika Piirto, Anita Ranta, Marko Taipalus ja Timo Virtanen. Sihteerinämme jatkaa Timo Virtanen.

Toiminnantarkastajaksi  varatoiminnantarkastajaksi tarkastamaan seuraavan vuoden hallintoa ja tilejä valittiin Helena Latvala ja Eliisa Rintanen.

KD Pohjanmaan piirin hallituksen jäseniksi tarjoamme Heli Leppälää ja Timo Virtasta piirin syyskokouksessa.

Piirin syyskokous on Vaasassa 13.11. 2021 klo 10 alkaen. Siellä on mahdollisuus päästä kuuntelemaan paitsi kouluttajia ja osaajia pääkallonpaikalta myös Peter Östmanin puheenvuoron monipuolisesta KD:n eduskuntatyöstä ja tämän päivän haasteista siellä.

TÄRKEÄÄ:

Päätimme pitää paikallisosaston jäsenille Intolassa tapaamis-,  tiedotus- ja tutustumisillan 28.11. klo 18 alkaen. Olette kaikki lämpimästi tervetulleita !!

Tarjolla on kaffetta, nisua ja KD Kurikan paikallisosaston luottamuspaikoille valittujen puhetta omasta ”tontistaan” sekä mahdollisuus kysellä Kurikkaa koskevista asioista.

KD Kurikan po:n jäsenten sähköpostiosoitteita minulla ei ollut kuin 31. Yli kymmenen jäsentä on lehtitiedottelun varassa tai sitten jokaiselle pitäisi soittaa tai lähettää viesti henkilökohtaisesti ja kutsua mukaan.

Voisitko sinä olla myös kutsumassa mukaan niitä, joille sähköposti ei kulje ja joiden kotikiireet valloittavat ajan  lehtien luvulta?

 

Terveisin Merja Latvala, Kd Kurikan vpj.

0400-398270    (whatsappikin toimii )

[email protected]

kaupungin virallinen työposti  [email protected]

 

Ef.3:14-21  Paavalin sanoja meille  arjen avuksi.