KD esittää ensimmäistä kahdeksaa ehdokasta aluevaaleihin Keravalla

28.10.2021 klo 09:59 Uutiset

KD:n Keravan osasto esittää aluevaaleihin ehdokkaiksi toimitusjohtaja Kari Haltsonen, sairaanhoitaja (AMK) Minna Juuti, DI Mikko Mustonen, järjestelmäasiantuntija Riku Partanen, puolueen järjestöpäällikkö Mikko Rekimies, toimittaja Pentti J. Rönkkö, palveluneuvoja Jorma Surakka ja TV-kameraoperaattori Jorma Uusi-Vähälä.

KD:n Vantaan osasto esittää aluevaaleihin tässä vaiheessa 17 ehdokasta. Ensimmäiset ehdokkaat nimeää virallisesti KD:n Uudenmaan piiri syyskokouksessaan 10.11. Ensimmäiset aluevaalit pidetään 23.1.2022. Vantaan ja Keravan kaupungit muodostuvat oman hyvinvointialueen.

Kristillisdemokraatit lähtee vaaleihin pääteemalla: Enemmän hyvinvointia – vähemmän hallintoa. Alueuudistuksen pitää parantaa palveluita. Terveyspalvelut on säilytettävä laadukkaina lähipalveluina ja hoitoon on päästävä oikea-aikaisesti. Maakuntaverolle Keravan kristillisdemokraatit sanovat ehdottoman EI:n.

Tutustu puolueen koko aluevaalien vaaliohjelmaan.