Lapinlahden Kristillisdemokraateille uusi puheenjohtaja

1.11.2021 klo 12:20 Uutiset

Lapinlahden Kristillisdemokraatit valitsivat su 31.10 vuosikokouksessaan viulunsoitonopettaja Minna Forsbergin johtokunnan uudeksi puheenjohtajaksi. Muut valitut johtokunnan jäsenet ovat DI Esa Heikkinen, maatalousyrittäjä Niina Kainulainen, toimitusjohtaja Jouni Majala, meijeriteknikko Anne Niiranen ja tuotantopäällikkö Anne Tissari.

Vuosikokous muistutti kannanotossaan omaishoitajien terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä heidän jaksamisensa parantamiseksi. KD:n valtuustoryhmä esitti jättämässään valtuustoaloitteessaan, että Lapinlahdella kunta kustantaa omaishoidon tukea saavan henkilön pääsyn uimahallikäynneille, joita tällä hetkellä järjestetään paikallisen Eläkeliiton toimesta. Tämä toteutettaisiin kunnan antamalla maksusitoumuksella.