Turun KD:lla laaja ehdokaskattaus aluevaaleissa – piiri ylsi täyteen 98 ehdokkaan listaan!

17.12.2021 klo 15:00 Uutiset

Aluevaalit lähestyvät huimaa vauhtia ja tiistaina jätettiin ehdokaslistat keskusvaalilautakunnalle. Turun ja Varsinais-Suomen kristillisdemokraattien ehdokasrekrytointi sujui erinomaisesti. Turusta aluevaaleissa on ehdolla iso liuta erinomaisia ehdokkaita ja Varsinais-Suomen KD lähtee aluevaaleihin täydellä 98 ehdokkaan listalla!

Tässä Turun KD:n ehdokkaat aluevaaleissa.

Esittelemme ehdokkaitamme lähitulevaisuudessa tarkemmin sosiaalisen median kanavillamme, mutta voit jo nyt käydä tutustumassa heihin KD:n ehdokasgalleriassa.

Aluevaalit käydään tammikuussa 2022 osana sote-uudistusta, jossa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden sekä pelastustoimen järjestämisvastuu siirtyy kunnilta hyvinvointialueille. Aluevaalien ennakkoäänestys on kotimaassa 12.-18.1.2022 ja vaalipäivä 23.1.2022. Varsinais-Suomen kristillisdemokraatit tavoittelee täyden ehdokaslistan myötä 4-5 aluevaltuutettua sekä paikka aluehallitukseen.