KD Pohjois-Savon aluevaaliehdokkaitten numerot

28.12.2021 klo 00:41 Uutiset

Löydät tästä linkistä kaikki KD:n Pohjois-Savon aluevaaliehdokkaiden kuvat ja numerot.

Kristillisdemokraateilla on ehdokkaita jokaisesta Pohjois-Savon kunnasta. Haluamme säilyttää palvelut lähellä, siksi ehdokkaitakin on jokaiselle läheltä.

Ehdokkaissamme on sosiaali- ja terveysalalla korkealle kouluttautuneita, kuntavaaleissa valittuja valtuutettuja, sekä myös luottamushenkilöinä toimivia lautakuntien ja vastaavien elimien jäseniä. Käytännön tietämys ja tarpeet hyvinvointialueen järjestämiseksi tulevat esille myös ammatillisen osaamisen ja ongelmien tunnistamisen kautta. Ehdokkaissamme on omais- ja perhehoitajia, yrittäjiä, lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosiaalityöntekijöitä, lääkäreitä sekä talouden ja hallinnon ammattilaisia. Eikä pidä unohtaa autonkuljettajia, heillä on käytännön kokemusta asiakkaan auttamisesta sote-palvelujen piiriin kaukaakin ihan terveysaseman ovelle asti.

Tarkemmin KD:n aluevaaliohjelmaan voi tutustua: täällä

Äänestyspaikoista ja äänestämisestä löytyy tietoa Oikeusministeriön sivuilta: www.vaalit.fi. Kannattaa äänestää!