Anna äänesi ja arvojesi kuulua – valitse kristillisdemokraatti aluevaaleissa!

30.12.2021 klo 21:10 Uutiset

Meille kristillisdemokraateille sosiaali- ja terveydenhuollon asiat ovat keskeisiä. KD haluaa panostaa lähipalveluihin, nopeaan hoitoon ja palveluihin pääsyyn, tiedolla johtamiseen, sujuviin hoitoketjuihin ja ennaltaehkäisyyn. Haluamme myös huolehtia henkilöstön hyvinvoinnista, alueellisesta demokratiasta ja pienten kuntien äänen kuulumisesta.

KD:n aluevaaliehdokkaina on paljon kokeneita kuntapäättäjiä, runsaasti sote-alan ammattihenkilöstöä mutta myös talouden ja hallinnon sekä yrityselämän tuntemusta. Oman ehdokkaasi voit löytää KD:n ehdokasgalleriasta. Siitä, miten me kristillisdemokraatit haluamme parantaa sote-palveluja, voit lukea enemmän Aluevaalit 2022 -sivulta.

Ennakkoäänestys järjestetään kotimaassa 12.-18.1. ja varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 23.1., jolloin äänestää voit vain sinulle osoitetussa äänestyspaikassa.