Aluevaalit 2022 – Turun KD:n kannatus kasvoi lähes prosentin!

24.1.2022 klo 23:05 Uutiset

Turun KD:n kannatus oli eilisissä aluevaaleissa 2,3%, jossa on kasvua viime vuoden kuntavaaleihin verrattuna peräti 0,9%:n ja 577 ääntä!

KD:n kannatus kasvoi reilusti myös Varsinais-Suomessa, sillä kuntavaalien 2,1% kannatus kasvoi puolella prosenttiyksiköllä 2,6%:in. Kristillisdemokraatit saivat Varsinais-Suomessa kaksi aluevaltuutettua, kun lietolainen Jukka-Pekka Kuokkanen ja paimiolainen – joskin meille turkulaisillekin hyvin tuttu – Jouni Lehikoinen tulivat valituiksi. Kuokkanen sai 671 ja Lehikoinen 472 ääntä.

Turun KD:n ehdokkaista eniten ääniä (389) saanut kaupunginvaltuutettu Ville Auvinen ja maskulainen Katriina Hiippavuori (294 ääntä) ylsivät varavaltuutetuiksi. Turun KD onnittelee valituiksi tulleita!

Turun KD:n johtokunta haluaa kiittää jokaista äänestäjää, hienot kampanjat tehneitä ehdokkaitaan sekä kampanjatyössä avustaneita aktiiveja! Turussa tehtiin erinomainen kampanja, kun kaupungissa mm. jaettiin 32 000 aluevaalilehteä sekä oltiin aktiivisesti esillä sosiaalisen median kanavilla.

Yhteinen työ kristilisdemokratian ja Turun eteen jatkuu entistä tarmokkaammin!