KD sai Saarijärvellä 6,1% aluevaaliäänistä!

27.1.2022 klo 09:13 Uutiset

Kristillisdemokraatit saivat Saarijärvellä 6,1% ensimmäisten aluevaalien äänistä. Tulokseen ollaan KD:n Saarijärven paikallisosastossa tyytyväisiä. Paikkaa aluevaltuustoon ei saarijärveläisille ehdokkaille tällä tuloksella auennut, mutta vaikuttamaan päästään siitä huolimatta: Saarijärven ehdokkaat Jukka Oittinen, Jenny Messala ja Maria Sallinen saavat olla mukana KD Keski-Suomen aluevaltuustoryhmän toiminnassa. Sitä kautta paikkakunnan ja koko seutukunnan ääni tulee kuuluville.

KD Keski-Suomesta aluevaltuustoon valittiin aluesyyttäjä Marika Visakorpi, professori Tapio Puolimatka ja rehtori Petteri Muotka, sekä varalle projektipäällikkö Piia Flink-Liimatainen, geriatri Aira Korhonen ja hoitotyön lehtori Tiina Oksanen. Piia Flink-Liimatainen on äänekoskelainen ja Aira Korhonen Laukaasta. Muut valtuutetut ovat jyväskyläläisiä.

KD Saarijärven paikallisosasto kutsuu lämpimästi uutta väkeä joukkoonsa. – Olisi mukava tulla tuntemaan ihmiset äänien takana, paikallisosaston sihteeri Anna-Liisa Neittaanmäki kommentoi.

https://www.kd.fi/osallistu/jasenille/jaseneksi/