Jäsenhankinta-kampanjamme käynnistyi!

2.3.2022 klo 09:00 Uutiset

Ymmärrämme, että kasvu-uralla pysyminen vaatii Turun KD:lta pitkäjänteistä ja päämäärätietoista työtä. Yksi oleellisimpia pidemmän aikavälin kasvua tukevista osa-alueista on jäsenmäärämme kasvattaminen. Haluamme rohkaista sekä uusia jäseniä liittymään että nykyisiä jäseniämme suosittelemaan Turun KD:n jäsenyyttä. Tästä syystä johtuen Turun Kristillisdemokraatit on käynnistänyt jäsenhankinta -kampanjan!

Kiinnostaako sinua politiikka ja yhteiskunnan asiat? Harmittaako jokin päätös kaupungissamme vai olisiko sinulla seuraava loistoidea Turun kehittämisellä? Liity mukaan Turun Kristillisdemokraatteihin, niin pääset ottamaan kantaa ja vaikuttamaan päätöksiin! Kampanjassa uusien jäsenten kesken arvotaan 50€ arvoiset ravintola-, kulttuuri- ja myymälälahjakortit.

Entä sinä jo KD:n jäsen; tunnetko turkulaisia, jotka sopivat yllä mainittuun muottiin? Suosittele heille Turun Kristillisdemokraatteihin liittymistä. Kampanjassa uusia jäseniä hankkineiden suosittelijoiden kesken arvotaan yhtä lailla 50€ arvoiset ravintola-, kulttuuri- ja myymälälahjakortit. Suosittelijat saadaan selville, kun Turun KD:n johtokunnan jäsen soittaa uudelle jäsenelle.

Turun Kristillisdemokraattien jäsenhankinta-kampanja on käynnissä aina 31.4. asti. Kampanjassa yhdestä uudesta jäsenestä suosittelija saa yhden lipukkeen arvontaan. Kymmenen uutta jäsentä hankkinut suosittelija saa siis kymmenen lipuketta arvontakoriin. Uusi jäsen ja hänet hankkinut henkilö kirjataan arvontoihin vasta, kun uusi jäsen on täyttänyt jäsenhakemuksen, hakemus on tullut Turun KD:n johtokunnalle tiedoksi ja johtokunta on uuteen jäseneen yhteyttä otettuaan hyväksynyt hänet paikallisosaston jäseneksi. Uuden jäsenen hankkijan ei tarvitse olla Turun KD:n jäsen, vaan hän voi olla jäsen myös muualla Suomessa. Uuden jäsenen on luonnollisesti oltava turkulainen.

Lahjakortit arvotaan ja voittajiin ollaan yhteydessä toukokuun aikana. Lahjakorttien voittajat saavat itse yhteydenoton yhteydessä valita, mihin turkulaiseen ravintolaan, tapahtumaan ja myymälään lahjakortin haluavat riippuen siitä, minkä lahjakortin he ovat voittaneet. Jos lahjakortin voittaneeseen henkilöön ei saada yhteyttä kahden viikon kuluessa, arvotaan kyseinen lahjakortti uudestaan.

LIITY TURUN KD:N JÄSENEKSI TÄÄLLÄ!

Lisätietoja:
Tommi Terä
Turun kristillisdemokraattien puheenjohtaja
p. 050 3691930

Niko Kivimäki Wilders
Turun kristillisdemokraattien sihteeri
p. 044 2304022