KD Savo-Karjalan vaalipiirin väki Kallavesiristeilyllä 21.8.2022

21.8.2022 klo 23:20 Uutiset

Sää suosi Pohjois-Savon KD-piirin, KD Savo-Karjalan naispiirin ja KD Kuopion paikallisosaston yhteistyössä järjestämää Kallavesiristeilyä 21.8 Kuopiossa Osmo-laivalla. Risteilylle osallistui kaiken kaikkiaan 168 henkilöä. Mukana oli väkeä Savo-Karjalan vaalipiirin alueelta. Laivan irrottauduttua laiturista Martti Karvonen kertoi Kallavesi-laulun syntyhistoriasta, ja laulatti Kallavesi laulun yhteislauluna.

Toisena trubaduurina toimi Jaakko Ojala, joka lauluissaan otti huomioon myös
Pohjois-Karjalan alueen. Risteilyllä nautimme maukkaan buffetlounaan, ja Kuopion osasto tarjosi vielä leivoskahvit kesätapahtuman johdosta.

Risteilyllä oli mukana Pohjois-Savon hyvinvointialueen aluevaltuutetut Sari Essayah, Riitta Anttila, Björn Cederberg, Annukka Ojala ja Sari Kaurala sekä lisäksi Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen aluevaltuutetut Satu Melkko ja Maija Silvennoinen.

Risteilyllä kuultiin puheenvuoroja aluevaltuustotyöstä, jonka pohjusti KD Pohjois-Savon aluevaltuustoryhmän pj. Björn Cederberg, jota kukin aluevaltuutettu täydensi omalla puheenvuorollaan.

Päivänpolttavista ajankohtaisista asioista kertoi KD-puolueen pj. Sari Essayah, sekä kuultiin myös asetettujen eduskuntavaaliehdokkaitten esittelyt. Mukana eduskuntavaaliehdokkaista olivat Sari Essayah, Annukka Ojala, Kari Pohjola, Pirjo Backman, Heidi Hartikainen, Maija Silvennoinen ja Jari Turpeinen.

Rauno Taskiselle lankesi Kuopion osaston kaupunginvaltuutettuna sekä hyvinvoinninedistämisen lautakunnan jäsenenä taikoa omassa puheenvuorossaan hyvää mieltä aikaiseksi.

Aluevaltuutettu Annukka Ojala piti huolen lapsista, ja järjesti heille omaa ohjelmaa.

Risteily kesti kolme (3) tuntia, joten siinä oli aikaa tavata toisia, ja vaihtaa ajatuksia niin tuttujen kuin uusien tutuksi tulleitten kanssa.

Olemme varmoja siitä, että poistuimme risteilyltä yhteishengessä vahvistuneena. Iso kiitos kaikille osallistujille, ja järjestelytehtävät hoitaneille!

Artikkelikuvat: Seija Eskelinen