KD:n Suomeen suunnanmuutos -kiertue Lohjalla 14.-15.10.

26.9.2022 klo 15:20 Uutiset

Suomeen suunnanmuutos -kiertue on mukana markkinoilla Lohjalla. Kristillisdemokraattien aluevaltuutetut ja eduskuntavaaliehdokkaat löydät KD-teltalta Lohjan torilta perjantaina 14.10. kello 16-19 ja lauantaina 15.10. kello 10-14. KD:n telttapaikka on keskellä toria, lähellä lasten leikkialuetta.

Paikalla ovat muun muassa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen valtuustoryhmän lohjalainen puheenjohtaja Ari Mönttinen, aluevaltuutettu Kaarina Järvenpää (mukana vain lauantaina) ja varavaltuutettu Mika Poutala (paikalla vain perjantaina) sekä Vantaa-Keravan aluevaltuutettu Tiina Tuomela (mukana vain lauantaina).

Mukana ovat myös eduskuntavaaliehdokkaiksi nimetyt Kauko-Antti Pohjonen (pe-la), Tiina Arlin (la) ja Pia Polviander (la).

KD:n aluevaltuutettujen & eduskuntavaaliehdokkaiden haastatteluja kuullaan sisällä Lohjantähden aulassa lauantaina 15.10. kello 11 alkaen, haastattelijana on Lohjan seudun KD:n puheenjohtaja Merja Eräpolku. Lohjantähdessä on tuolloin myös tarjolla KD:n tarjoamat pullakahvit Café Boxista KD-mukia vastaan. Tule juttelemaan!

PS: Kuvassa Länsi-Uudenmaan aluevaltuutetut Ari Mönttinen (vas.), Kaarina Järvenpää ja Mika Poutala, jotka olivat tavattavissa myös markkinoilla Espoossa 24.9.2022.

#Lohja #KD #aluevaltuutetut #eduskuntavaalit