KD nimesi ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaat Vaasan vaalipiirissä

13.10.2022 klo 10:53 Uutiset

Kristillisdemokraattien Vaasan vaalipiirin yhteinen KickOff -lähtölaukaus eduskuntavaaleihin 2023 -tilaisuus pidettiin 1.10. Seinäjoella. Tilaisuus keräsi yhteen KD:n Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan piirien eduskuntavaaliehdokkaita ja aktiiveja.

Tilaisuuden juontajina ja keskustelujen fasilitaattoreina toimi KD Vaasan puheenjohtaja, piiri- ja puoluehallituksen jäsen Ari Koski sekä Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Tiina Hauta.

KickOff -tilaisuus innosti KD -väkeä yhteiseen keskusteleluun tulevien vaalien poliittisista sisällöistä ja tavoitteista.

Ensimmäisen keskustelualustuksen piti puoluesihteeri Elsi Juupaluoma. Poliittisen tilannekatsauksen ja toisen keskustelualustuksen piti kansanedustaja Peter Östman.

KD:n piirijärjestöt julkistivat tilaisuudessa ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaat kevään 2023 vaaleihin.

He ovat Ahlskog Hanna-Lea, Kokkola, Ahopelto Pentti, Alavus, Ali-Haapala Virpi, Toholampi, Kaunismäki Tomi, Vaasa, Kippo Hannu, Kokkola, Lehtola Rami, Pietarsaari, Männistö Veera, Vaasa, Pettersson David, Pedersöre, Rantanen Kimmo, Seinäjoki ja Östman Peter, Luoto.

KD Vaasan vaalipiirin KickOff -tilaisuus 1.10.2022. Kuvassa eduskuntavaaliehdokkaat Peter Östman (vas.), Tomi  Kaunismäki, Veera Männistö, Hannu Kippo, Pentti Ahopelto, Kimmo Rantanen, Virpi Ali-Haapala, Hanna-Lea Ahlskog ja Rami Lehtola. Kuvasta puuttuu David Pettersson.