Turun KD eduskuntavaaleissa 2023

23.10.2022 klo 14:45 Uutiset

Eduskuntavaalit pidetään keväällä 2023. Ennakkoäänestys on 22. – 28.3.2023, ja itse vaalipäivä 2.4.2023.

Turun KD:sta ehdolle nimetyt

Ville Auvinen

Turkulainen pastori, teologian tohtori, pitkäaikainen kaupunginvaltuutettu sekä aluevaltuuston varavaltuutettu.

Facebook
Instagram

Michelle Kivimäki Wilders

Opettajana kasvatus- ja koulutusasiat ovat lähellä sydäntäni. Lisäksi kannan huolta lasten ja nuorten jaksamisesta. Lapsiperheille pitää suunnata runsaasti enemmän tukipalveluita, jotta jo usein lapsuudessa syntyneet ongelmat eivät seuraa myöhempään elämään.

Facebook
Instagram

Mirja-Riitta Sjöholm

Olen turkulainen terveydenhoitaja ja filosofian maisteri. Perheeseeni kuuluu aviopuoliso ja kolme lasta . Olen tehnyt pitkän uran sairaanhoitajana mielenterveys- ja päihdepuolella, kotihoidossa sekä polikliinisessa työssä. Valmistuttuani filosofian maisteriksi, olen toiminut kulttuurialan tehtävissä mm. toiminnanjohtajana ja projektipäällikkönä. Tämänhetkinen työni järjestökoordinaattorina Sanan- ja uskonnonvapaus ry:ssä on minulle erityisen mieluinen, koska pystyn konkreettisesti vaikuttamaan kristittyjen oikeuksien puolesta.

Ihmisoikeudet, sananvapaus ja heikommassa asemassa olevat ovat sydäntäni lähellä. Perustan arvoni kristilliseen ihmiskäsitykseen, jossa hyvinvointiyhteiskunta pohjautuu lähimmäisyyteen, toisista huolehtimiseen, kohtuullisuuteen ja sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen.

Facebook
Twitter

Aleksi Stenberg

Vaaliteemani ovat perusasioiden äärellä: perhe, talous ja turvallisuus. Perheet tarvitsevat laaja-alaista tukea eri elämäntilanteisiin. Tarvitsemme vastuullista taloudenhoitoa ja työnteon kannattavuutta. Kokonaisturvallisuuden on oltava päätöksenteon keskiössä.

Instagram
Twitter

Tommi Terä

Olen 33-vuotias Turun ja Varsinais-Suomen kasvatti. Koulutukseltani olen valmistunut tradenomi ja viimeistelyä vaille valmis valtiotieteiden maisteri. Olen tehnyt töitä aiemmin pitkään kaupan alalla sekä kansainvälisesti vapaaehtoistyössä. Tällä hetkellä toimin toista vuotta KD Nuorten pääsihteerinä. Politiikassa vaikutan muutenkin, sillä olen toiminut Turun KD:n puheenjohtaja vuodesta 2021 lähtien. Olen Turun kaupunginvaltuuston varavaltuutettuna ja tarkastuslautakunnan jäsenenä.

Minulle on tärkeää auttaa niin ruohonjuuritason askareissa kuin yhteiskunnallisten päätösten tasolla. Politiikassa yksittäinen ihminen jää usein harmillisen kauas päättäjästä, mutta päätökset vaikuttavat sinuun, minuun, meihin kaikkiin. Siksi ne ovat niin tärkeitä. Ja siksi niistä päättämään tarvitaan henkilöä, joka tekee politiikkaa päänsä lisäksi sydämellään. Lue sivuiltani lisää vaaliteemoistani.

Kotisivut
Blogi
Facebook
Instagram
Twitter.

Lähde mukaan kampanja- ja tukitiimiin!

Kampanjointi on parasta yhdessä! Jos haluat lähteä tukemaan ehdokkaiden ja paikallisosaston kampanjointia, niin ilmoita siitä joko lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai täyttämällä tämä lomake.

Tarjolla on monenlaista auttamisen tapaa. Voit esimerkiksi olla mukana tapahtumissa, jakaa esitteitä tai olla mukana suunnittelemassa kampanjointia. Juuri sinun apusi voi olla ratkaiseva askel ehdokkaiden vaalituloksessa!