Turun KD eduskuntavaaleissa 2023

23.10.2022 klo 14:45 Uutiset

Eduskuntavaalit pidetään keväällä 2023. Ennakkoäänestys on 22. – 28.3.2023, ja itse vaalipäivä 2.4.2023.

Turun KD:sta ehdolle nimetyt (tilanne 9.11.2022)

Ville Auvinen

Turkulainen pastori, teologian tohtori, pitkäaikainen kaupunginvaltuutettu sekä aluevaltuuston varavaltuutettu.

Facebook
Instagram

Michelle Kivimäki Wilders

Facebook
Instagram

Mirja-Riitta Sjöholm

Facebook
Twitter

Aleksi Stenberg

Instagram
Twitter

Tommi Terä

33-vuotias Turun ja Varsinais-Suomen kasvatti. Naimisissa. Tradenomi ja filosofian maisterivaiheen opiskelija. Töitä KD Nuorissa pääsihteerinä nyt toista vuotta. Turun KD:n puheenjohtaja vuodesta 2021 lähtien. Turun kaupunginvaltuustossa varavaltuutettuna ja Turun tarkastuslautakunnan jäsenenä.

”Minulle on tärkeää auttaa niin ruohonjuuritason askareissa kuin yhteiskunnallisten päätösten tasolla. Politiikassa yksittäinen ihminen jää usein harmillisen kauas päättäjästä, mutta päätökset vaikuttavat sinuun, minuun, meihin kaikkiin. Siksi ne ovat niin tärkeitä. Ja siksi niistä päättämään tarvitaan henkilöä, joka tekee politiikkaa päänsä lisäksi sydämellään. Lue sivuiltani lisää vaaliteemoistani.”

Kotisivut
Blogi
Facebook
Instagram
Twitter.

Lähde mukaan kampanja- ja tukitiimiin!

Kampanjointi on parasta yhdessä! Jos haluat lähteä tukemaan ehdokkaiden ja paikallisosaston kampanjointia, niin ilmoita siitä joko lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai täyttämällä tämä lomake.

Tarjolla on monenlaista auttamisen tapaa. Voit esimerkiksi olla mukana tapahtumissa, jakaa esitteitä tai olla mukana suunnittelemassa kampanjointia. Juuri sinun apusi voi olla ratkaiseva askel ehdokkaiden vaalituloksessa!