Turun KD:n vuosikokous esittää Michelle Kivimäki Wildersiä eduskuntavaaliehdokkaaksi

23.10.2022 klo 13:36 Uutiset

Turun kristillisdemokraatit vietti vuosikokoustaan lauantaina 22.10. kokoushotelli Linnasmäen hienoissa tiloissa. Kokouksessa käytiin kokousta puheenjohtaneen Varsinais-Suomen piirin puheenjohtaja Mimosa Helanderin johdolla läpi järjestön sääntömääräiset asiat ja valittiin muun muassa paikallisosaston johtokunta vuodelle 2023.

Turun kristillisdemokraattien puheenjohtajana jatkaa kolmannelle kaudelleen valittu Tommi Terä. Johtokunnassa jatkavat Teemu Kivimäki, Niko Kivimäki Wilders, Michelle Kivimäki Wilders, Soili Norro. Uutena jäsenenä johtokuntaan valittiin Iiris Närhi. Paikallisosaston varapuheenjohtajaksi valittiin niin ikään kolmatta kauttaan aloittava Soili Norro.

Vuosikokouksessa keskusteltiin myös tulevista eduskuntavaaleista. Turun KD:n vuosikokous päätti esittää piirihallitukselle turkulaista Michelle Kivimäki Wildersiä eduskuntavaaliehdokkaaksi. 28-vuotias englannin, suomen ja kirjallisuuden opettajaksi pian valmistuva opiskelija oli ehdolla myös aluevaaleissa. Kivimäki Wildersille politiikassa erityisen tärkeää ovat toimivat mielenterveyspalvelut, hyvinvointi ja tasa-arvo.

Aiemmin samana päivänä Varsinais-Suomen KD:n syyskokous nimesi turkulaiset Ville Auvisen ja Tommi Terän eduskuntavaaliehdokkaiksi. Auvinen on Turun pitkäaikainen kaupunginvaltuutettu ja Terä varavaltuutettu.