Mikko Mustonen valittu KD Keravan uudeksi puheenjohtajaksi

10.11.2022 klo 13:05 Uutiset

Kristillisdemokraattien Keravan paikallisosaston 9.11 Lapilan kartanossa pidetyssä vuosikokouksessa osaston uudeksi puheenjohtajaksi vuodelle 2023 valittiin nykyinen varapuheenjohtaja Mikko Mustonen. Uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin Anne Manner. Muiksi johtokunnan jäseniksi valittiin Kari Haltsonen, Tuulikki Holmas, Oili Paavola, Tiina Sundqvist, Jorma Surakka ja Jorma Uusi-Vähälä.

Kokouksessa puhunut KD:n puoluesihteeri Elsi Juupaluoma kertoi, että Kristillisdemokraateilla kolme keskeistä teemaa tulevissa eduskuntavaaleissa ovat perheiden hyvinvointi ja toimeentulo, talouden kuntoon laittaminen, eli toimet velkaantumisen taittamiseksi aloitettava välittömästi, sekä turvallisuus ja omavaraisuudesta huolehtiminen. Kristillisdemokraattien mielestä Suomi tarvitsee suunnanmuutoksen.

Ensi kevään eduskuntavaaleihin Keravalta on jo valittu eduskuntavaaliehdokkaiksi toimittaja, kaupunginvaltuutettu Pentti j. Rönkkö ja palveluneuvoja, varavaltuutettu Jorma Surakka.

kuvassa vasemmalta: Tiina Sundqvist, Jorma Uusi-Vähälä, Jorma Surakka, Kari Haltsonen, Elsi Juupaluoma, Oili Paavola, Mikko Mustonen ja Pentti J. Rönkkö (kuvasta puuttuvat Tuulikki Holmas ja Anne Manner).