Jani Andersson johtamaan KD Keski-Pohjanmaan piiriä

12.11.2022 klo 21:40 Uutiset

Jani Andersson johtamaan KD piiriä

Kristillisdemokraattien Keski-Pohjanmaan piirin syyskokouksessa uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Jani Andersson Kokkolasta ja varapuheenjohtajaksi Hannele Ilola Kannuksesta. Andersson ja Ilola edustavat ensi vuonna myös puoluehallituksessa.

Piirihallitukseen valittiin Kokkolasta Göran Björkgård ja Eemeli Vuollo, Vetelistä Merja Heikkilä, Pietarsaaresta Kristiina Hellstrand, Pedersörestä Bernt Snellman (varalle Ronny Östman) ja Luodosta Bertil Grankulla (varalle Pernilla Löfs-Grankulla). Kaksivuotista kauttaan jatkavat Virpi Ali-Haapala, Toholampi, Alf Grankulla, Larsmo, Hannele Ilola, Kannus, Taina Koskela, Halsua, Rami Lehtola, Pietarsaari, Karin Saarukka, Kruunupyy, Mauri Salo, Kokkola ja Björn Svenfelt, Kokkola

Syyskokous julkaisi lausuman vanhustenhoidon tilanteesta ja toimenpiteistä hoitajapulan taklaamiseksi. Kristillisdemokraatit ottivat myös kantaa polttoaineiden kohtuuttomaan hintaan ja peräänkuulutti diesel-veron poistoa.