KD Hämeen piiri syyskokousti 12.11.22

12.11.2022 klo 21:11 Uutiset

KD Hämeen piiri piti syyskokouksen Hämeenlinnassa la 12.11.

Piirin puheenjohtajana jatkaa vuonna 2023 Hannele Saari (RMK)  ja varapuheenjohtajana Piia Aitto-oja (Janakkala).

Piirihallituksessa vuonna 2023 toimivat lisäksi: Irmeli Lehtonen ja Juhani Pitkämäki (HML), Jenni Tuomala (RMK), Timo Simola ja Marja Kaitainen (Lahti), Asta Jaakkola (Forssa), Nina Aitola (Hattula), Maiju Ollilainen (Hausjärvi), Leena Viitala (Iitti), Petri Silvo (Asikkala), Jouko Vuorenniemi (Heinola) Jaakko Rissanen (Orimattila), Krista Karjalainen (KD Naiset) ja KD Nuoret pj

Vaalipäällikkönä eduskuntavaaleissa toimii Timo Simola. Tällä hetkellä nimettyjä ehdokkaita on 9: Päivi Räsänen (RMK), Piia Aitto-oja (Janakkala), Juha-Pekka Forsman (Lahti), Iida Hov (Lahti)i, Ville Melanen (Lahti), Susanna Peltonen (Tammela), Hannele Saari (Riihimäki) ja 2 ehdokasta, joiden nimiä ei vielä julkaista.

Piirihallitus nimeää lisää ehdokkaita loppuvuodesta. Piiri nimeää täyden ehdokaslistan eli 14 ehdokasta. Haluamme turvata kansanedustajapaikan Hämeen piirissä.