Etelä-Karjalan KD-eduskuntavaaliehdokkaat jalkautuvat

9.2.2023 klo 02:06 Uutiset

Kristillisdemokraattien Etelä-Karjalan kaikki viisi ehdokasta esiintyvät ensimmäistä kertaa yhteisessä ehdokastapahtumassa tulevana lauantaina 11.2.2023 kuukausimarkkinoilla  Lappeenrannan kauppatorilla. Vaalitapahtuma on samalla KD:n Lappeenrannan seudun paikallisosaston vaalistartti. Ehdokkaitamme on tavattavissa erilaisissa ulko- ja sisätapahtumissa 2.4. käytäviin vaaleihin saakka Kaakkois-Suomen vaalipiirin alueella säännöllisesti. Kampanjatapahtumien sarja päättyy Lappeenrannan Oleksille 1.4.

Etelä-Karjalan alueelta valitut ehdokkaamme ovat:

Jaana Arponen (Taipalsaari), Eija Hauska-Mertanen (Imatra), Juha Rantalainen (Lappeenranta), Ann-Niina Turunen (Lappeenranta) ja Henri Väkeväinen (Lappeenranta)

Esittelemme ehdokkaitamme ja kerromme osastojemme vaalitapahtumista ennakkoon ja jälkikäteen, mm. näillä verkkosivuilla, ehdokkaiden omilla sivuilla ja facessa: https://www.facebook.com/kdlappeenrannanseutu

KD:n Kaakkois-Suomen vaalipiirin kaikki ehdokkaat on katseltavissa: https://www.kd.fi/ehdokkaat/kaakkois-suomen-vaalipiiri/

Tervetuloa teltallemme Lappeenrannan kauppatorille jo lauantaina klo 10-12!