Eduskuntavaalien vaalipäivä 2.4. – katso KD:n ehdokkaat / Valdagen 2.4.

20.3.2023 klo 22:50 Uutiset

Tulevissa eduskuntavaaleissa ratkaistaan Suomen suunta. Valittavana on järjettömien ideologioiden tie tai paluu perusasioiden ja -arvojen äärelle. KD on vaihtoehto vastuuttomuudelle, arvottomuudelle ja linjattomuudelle. Tutustu vaaliohjelmaamme ja teemoihimme: www.kd.fi/jarjen-aani.

Tee nyt kanssamme Suomeen suunnanmuutos ja valitse Järjen ääni. Valitse ehdokkaasi:
www.kd.fi/ehdokkaat.

Varsinaisena äänestyspäivänä 2.4. voi äänestää vain oman kotipaikkakunnan omassa äänestyspaikassa. Äänestäessä mukana pitää olla henkilöllisyystodistus, joka voi olla poliisin myöntämä henkilökortti, passi, ajokortti tai vastaava kuvallinen asiakirja.Äänestämisestä voi lukea tarkemmin: vaalit.fi.

Sinun äänelläsi on nyt suuri merkitys. Tehdään vaalivoitto yhdessä. Valitse järjen ääni ja äänestä Kristillisdemokraatteja!

*************************************

I det kommande riksdagsvalet avgörs Finlands kurs. Valet står mellan de absurda ideologiernas väg eller en återgång till grundläggande frågor och värderingar. Läs mer: www.kd.fi/sv/valj-sunt-fornuft.

Välj din egen kandidat: www.kd.fi/ehdokkaat. På själva valdagen 2.4. kan du endast rösta i den vallokal som meddelats dig per post.

Vid röstningen bör man ha med sig ett identitetsbevis försett med foto, som kan vara ett personkort utfärdat av polisen, ett pass, körkort eller motsvarande dokument försett med fot. Läs mer om röstning: vaalit.fi/sv.

Din röst och insats betyder mycket. Valsegern åstadkommer vi tillsammans. Välj sunt förnuft!