Tutustumisilta onnistui yli odotusten

7.6.2023 klo 23:19 Uutiset

KD Tampereen paikallisosasto järjesti tutustumisillan, joka keräsi parikymmenpäisen joukon yhteen. Tapahtuma pidettiin 16. toukokuuta, ja se tarjosi osallistujille mahdollisuuden tutustua toisiinsa ja osastoon rennossa ilmapiirissä. Sadesääkään ei ihmisiä haitannut, koska tilaisuutta varten oli varattu viihtyisä, esteetön tila.

Illan aikana vallitsi iloinen ja avoin tunnelma. Tampereen paikallisosaston johtokunnan jäsenet toivottivat kaikki tervetulleiksi ja esittelivät osaston toimintaa. Tarjolla oli myös suolaista ja makeaa naposteltavaa, mitkä tekivät hyvin kauppansa.

Tutustumisillan aikana ihmiset keskustelivat rennosti eri aiheista, ja ilmassa oli naurua ja innokasta puheensorinaa. Osallistujat esittelivät itsensä, minkä lisäksi he jakoivat kokemuksiaan, ajatuksiaan ja kiinnostuksen kohteitaan osaston toiminnasta.

Illan päätteeksi osallistujat olivat innoissaan uusista kontakteista, joita he olivat saaneet. Monet ilmaisivat halunsa osallistua tuleviin tapahtumiin ja olla mukana Tampereen paikallisosaston toiminnassa.

Tutustumisilta oli todellinen menestys, joka loi yhteisöllisyyttä osallistujien kesken. Tampereen paikallisosasto jatkaa aktiivista toimintaansa ja järjestää vastaisuudessakin tilaisuuksia, joissa ihmiset voivat tutustua toisiinsa ja osaston toimintaan rennossa ja lämminhenkisessä ilmapiirissä.