KD Häme nimesi ehdokkaan puolueen puheenjohtajistoon

9.6.2023 klo 12:20 Uutiset

KD Hämeen piirihallitus nimesi puolueen varapuheenjohtajaehdokkaaksi riihimäkeläinen Hannele Saaren.

Piirin uusi puheenjohtaja Piia Aitto-oja kuvailee Hannelea: ”Hannele on kokenut poliitikko, jolla on käytännön kokemusta ja näkemystä erityisesti kasvatuksen ja koulutuksen saralla. Hannele on aktiivinen ja hänellä on inspiroivia ajatuksia tuotavaksi puheenjohtajistoon. Hämeen piirin piirihallitus suosittelee lämpimästi Hannelea puolueen varapuheenjohtajistoon.”

Hannele on kasvatustieteen maisteri, luokanopettaja. Hänellä on jo vuosien kokemus toimimisesta paikallisosastossa, piirihallituksessa ja sen puheenjohtajuudessa sekä puoluehallituksen tehtävissä. Hannele on ollut myös neuvottelijana mukana hallitusneuvotteluissa Osaava Suomi -reformipöydässä.

Poliittisia luottamustehtäviä Hannelella on myös Riihimäen kaupunginvaltuustosta ja -hallituksesta 2. kauden edustajana sekä Kanta-Hämeen aluevaltuustosta. Lisäksi Hannele toimii Riihimäen lapsiystävällinen kunta -mallin koordinaatioryhmän puheenjohtajana.

– Olen valmis antamaan kokemukseni ja persoonani KD-puolueen käyttöön. Olen siis käytettävissä puolueen varapuheenjohtajaksi, kertoo Hannele.

KD:n puoluekokous valintoineen järjestetään Joensuussa elokuun 26.-27. päivä.

Hanneleen voit tutustua lisää
https://www.hannelesaari.com/
https://www.facebook.com/HanneleSaariKD