Puhutaan politiikkaa -ilta avaa syyskauden ohjelman!

18.8.2023 klo 08:27 Uutiset

Turun Kristillisdemokraattien syyskauden 2023 ohjelma alkaa torstaina 31.8. klo 18.00, kun Panimoravintola Koulun tiloissa vietetään Puhutaan politiikkaa -iltaa. Lähde mukaan viettämään politiikan makuista iltaa, jossa makustellaan muun muassa hallituksen ensimmäisiä kuukausia, tulevia presidentinvaaleja sekä tarkemmin Turun KD:n syksyn ohjelmaa.

Iltaan ovat Turun KD:n jäsenten ja ystävien lisäksi tervetulleita myös toiminnasta kiinnostuneet ja mukaan lähtemistä vasta harkitsevat. Rohkaisepa siis tuttujasikin lähtemään mukaan, vaikka he eivät vielä jäseniä olisikaan. Tarjolla myös pientä purtavaa ja juotavaa.

Ilmoittaudu iltaan täyttämällä lomake 30.8. mennessä, niin tiedämme suunnilleen tulijoiden määrän.

Nähdään Koulussa!