Turun KD:n syyskauden ohjelma

18.8.2023 klo 08:06 Uutiset

 

Turun KD:n syksyn ohjelma on valmistunut ja ohjelmaa riittää aina elokuusta joulukuun loppuun asti!

Jo aiemmin tutuksi tulleet matalan kynnyksen poliittiseen keskusteluun painottuvat Puhutaan politiikkaa -illat jatkuvat jo heti elokuun lopulla, kun 31.8. kokoonnutaan Panimoravintola Kouluun. IImoittaudu iltaan täällä.

Uutena teemailtana debytoi Kaupunkikehityksen keskiviikot, joissa on tarkoituksen käsitellä jotain tiettyä kaupunkiamme koskevaa aihe- tai hankekokonaisuutta laaja-alaisesti. Lisäksi jatkamme eduskuntavaaleista tuttua Turun kaupunginosien kiertämistä.

Kalenteriin kannattaa myös jo nyt merkitä Turun KD:n vuosikokous, joka pidetään lauantaina 21.10. Tarkemmat tiedot tapahtumista päivittyvät yo. tiedostoon ja niistä uutisoidaan niin kotisivuillamme, some-alustoilla kuin uutislehdessäkin. Jos sinulle ei vielä tule Turun KD:n Tämmöttis Turus -uutislehteä, pääset tilaamaan sen täältä.

Nähdään syksyn tapahtumissa!