Uudenmaan piirin syyskokous 6.11. Lohjalla

16.10.2023 klo 22:01 Uutiset

Syksyn työkausi on edennyt rivakasti. Niin hallitus kuin sen mukana oma ministerimme ja kansanedustajamme ovat päässeet työssään jo hyvin vauhtiin. Valtion ensi vuoden talousarvio on julkaistu ja samoin kuntien talousarvioita valmistellaan jo hyvää vauhtia. KD:n valtuutetuilla ja luottamustehtävien haltijoilla riittää siis juuri nyt tekemistä.

Vauhdikkaasti edennyt syksy tarkoittaa myös piirin syyskokouksen lähestymistä, mikä pidetään maanantaina 6.11.2023 klo 18. Kahvitarjoilu ennen kokousta klo 17.30 alkaen. Tällä kertaa pääsemme Lohjan paikallisosaston vieraaksi ja juhlistamme samalla 700-vuotista Lohjan kaupunkia. Kokouspaikkana on Lohjan kaupungintalo Monkola, Karstuntie 4, sisäänkäynti sisäpihan puolelta.

Sääntömääräisten asioiden lisäksi vieraanamme on kansanedustaja Mika Poutala, joka kertoo meille eduskunnan ajankohtaisista asioista. Niiden tiimoilta herää varmasti myös keskustelua, jolle pyritään myös varaamaan aikaa. Monesti parhainta antia puolueen toiminnassa ovat kohtaamiset toistemme kanssa, joten toivottavasti pääset syyskokoukseen mukaan.

Kokouspaikalla sisäpihan läheisyydestä runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja. Bussilla tullessa vakiovuorot Helsingin keskustasta tulevat Lohjalle puolen tunnin välein, aikataulut: www.matkahuolto.fi/matkustajat/bussiaikataulut

Nähdään Lohjalla!

Reija Taupila

Uudenmaan piirin puheenjohtaja

reija.taupila (at) kd.fi