On vuosikokouksen aika

19.10.2023 klo 15:58 Uutiset

Syksy kiitää kovaa vauhtia eteenpäin ja Turun kristillisdemokraattien tapahtumat tulevat ja menevät. Olemme johtokuntana iloinneet suuresti tapahtumiemme runsaasta osanottajajoukosta. Turun päivässä kohtasimme tuhatkunta ihmistä, Kaupunkikehityksen keskiviikossa kokoustilamme oli tupaten täynnä ja lähiökierroksillakin on riittänyt kuhinaa. Kaiken positiivisen lisäksi turkulaisia kristillisdemokraatteja on aiempaa enemmän, sillä olemme saaneet uusia jäseniä joukkoomme ilahduttavan määrän.

Aktiivinen paikallisosasto ei ole itsestään selvyys, vaan sen säilyttämiseksi on tehty Turussa töitä jo vuosikymmeniä. Vanhoja johtokunnan ja vuosikokousten pöytäkirjoja lukiessa käy selväksi, että ahkeruus ja työ kristillisdemokratian eteen sekä usko ja toivo paremmasta ovat yhdistäneet toiminnassa mukana olleita kaikkina vuosikymmeninä.

Lukemattomat henkilöt ovat vuosien aikana antaneet järjestölle tunteja niukasta vapaa-ajastaan ja taloudellista apua rajallisista varoistaan. Me tänään mukana olevat olemme osa tätä jatkumoa. Ponnistamme perustalta, jonka aiemmat toimijat ovat valaneet. Edustamme yhdessä sitä samaa ideologiaa, joka on kotimaan alhaisemmasta kannatuksesta huolimatta maanosamme jättiläinen. Tiedämme, että meillä on kaikki mahdollisuudet kasvaa myös täällä. Sille vertaistaan vailla oleva aatteemme sekä aiemmat Turun KD:n toimijat ovat luoneet otolliset olosuhteet.

Tällä päämäärällä ja visiolla olemme viime vuosien aikana Turussa toimineet. Työllämme tänään varmistamme toiminnan jatkuvuuden ja teemme parhaamme, jotta kristillisdemokratia Turussa kasvaisi. Turun kristillisdemokraattien jäsenenä olet lämpimästä kutsuttu jatkamaan tätä työtä yhdessä kanssamme, kun kokoonnumme Turun KD:n vuosikokoukseen 21.10. klo 18.00 alkaen kokoushotelli Linnasmäen tiloissa (Lustokatu 7).

Vuosikokouksessa muun muassa linjaamme ja suunnittelemme tulevan vuoden ja vuosien toimintaa sekä nimeämme vuoden 2024 johtokunnan. Tule mukaan jatkamaan yhdessä Turun KD:n arvokasta taivalta ja kasvua kaupungissamme!

Tommi Terä
puheenjohtaja
Turun kristillisdemokraatit