Tommi Terä jatkaa Turun KD:n puheenjohtajana, johtokunnan koko kasvoi kahdella

23.10.2023 klo 12:13 Uutiset

Turun kristillisdemokraattien vuosikokous pidettiin lauantaina 21.10. kokoushotelli Linnasmäen tiloissa.

KD:n väistyvä puoluesihteeri Elsi Juupaluoma piti poliittisen tilannekatsauksen runsaalle kokousväelle heti kokouksen alussa. Tilannekatsauksen jälkeen vuosikokouksessa käytiin läpi sääntömääräiset asiat ja valittiin muun muassa paikallisosaston johto.

Turun KD:n puheenjohtajana jatkaa neljättä vuottaan 34-vuotias tradenomi ja filosofian opiskelija Tommi Terä. Terä on varavaltuutettu, tarkastuslautakunnan jäsen ja KD:n puoluevaltuuston jäsen. Hän työskentelee ajatushautomo Kompassin toiminnanjohtajana.

“Upeaa saada jäsenistön luottamus ja päästä jatkamaan paikallisosaston puheenjohtajana. Toimintaa on kehitetty jo pidempään ja ensi vuonna työ jatkuu uuden osaavan johtokunnan toimesta. Edessä on sekä presidentin- että eurovaalit. Myös vuoden 2025 kuntavaalit lähestyvät yhtä lailla – työtä siis riittää!” puheenjohtaja Tommi Terä visioi.

Terän lisäksi paikallisosaston johtokuntaan valittiin Inna Nilsson, Niko Kivimäki Wilders, Michelle Kivimäki Wilders, Teemu Kivimäki, Minttu Quintana, Osmo Torkkeli ja Verneri Virtanen. Virtanen valittiin myös paikallisosaston varapuheenjohtajaksi. Turun KD:n johtokunnan koko kasvoi kuluvaan vuoteen nähden kahdella henkilöllä kuudesta kahdeksaan. Vuosikokouksen puheenjohtajana toimi KD Varsinais-Suomen piirin puheenjohtaja Mimosa Helander.

“Meillä on todella hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. On ollut todella hienoa nähdä, kuinka ihmisten kiinnostus meidän toimintaan ja tapahtumiin on vain kasvanut vuosi vuodelta,” paikallisosaston sihteeri Niko Kivimäki Wilders toteaa.