Anne Manner valittiin osaston uudeksi puheenjohtajaksi

9.11.2023 klo 18:27 Uutiset

Keravan paikallisosaston vuosikokouksessa osaston uudeksi puheenjohtajaksi vuodelle 2024 valittiin Anne Manner ja uudeksi varapuheenjohtajaksi Oili Paavola. Johtokunnan jäseninä jatkavat myös Kari Haltsonen, Tuulikki Holmas, Jorma Surakka, Tiina Sundqvist ja Jorma Uusi-Vähälä. Uusina jäseninä johtokuntaan valittiin vt. puoluesihteeri Mikko Rekimies ja kaupunginvaltuutettu Pentti J. Rönkkö.

Vuosikokouksessa suunniteltiin mm. miten Keravan #TeamSari omalta osaltaan auttaa Sari Essayah’n valintaa presidentiksi, tulevista europarlamenttivaaleista, alue- ja kuntavaaleista sekä HOK-Elannon edustajiston vaaleista. Keravan kaupunki täyttää ensi vuonna 100 vuotta ja juhlavuoden tapahtumiin Kristillisdemokraatit osallistuu eri tavoin.

kuvassa vasemmalta: Kari Haltsonen, Tuulikki Holmas, Oili Paavola, Tiina Sundqvist, Jorma Surakka, Anne Manner, Jorma Uusi-Vähälä ja Mikko Rekimies