KD Lappeenrannan seudun vuosikokous

10.11.2023 klo 13:38 Uutiset

 

Kuvassa vasemmalta vpj Tarja Turunen, pj Jouni Salo ja sihteeri Pauliina Korhonen

Kristillisdemokraattien Lappeenrannan seudun vuosikokous pidettiin 7.11. kaupungintalolla. Kokous käsitteli 2022 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen. Kuultuaan toiminnantarkastajan lausunnon päätti vahvistaa tilinpäätöksen ja myöntää vastuuvapauden tilivelvollisille. 2023 toimintasuunnitelma budjetteineen käsiteltiin myös ja toiminnallisten asioiden kohdalla käytiin hyvä ja rakentava keskustelu, joten hyvältä näyttää! Johtokunnan jäsenmäärää kasvatettiin 10:een ja puhenjohtajana jatkaa toista vuotta Jouni Salo ja varapuheenjohtajana Tarja Turunen. Johtokunnan muut jäsenet ovat 2023 Jaana Arponen(T:saari), Osmo Pylkkö, Pia Kinnunen, Anni Sairanen, Laura Peuhkuri, Juha Rantalainen, Henri Väkeväinen, Saku Ryösö ja Liisa Kihlström(Lemi). Piirikokousedustus ja puoluekokousedustus päätetiin myös.

Vuosikokouksessa keskusteltiin satsauksista 2024 ja 2025 vaaleihin. Ministeri Sari Essayah tulee Lappeenrantaan vierailulle Linnoituksen joulumarkkinoille jo kuukauden päästä lauantaina 16.12. klo 10-12.

Poliittisen katsauksen piti Lappeenrannan KD-valtuustoryhmän puheenjohtaja Ann-Niina Turunen, jolla oli tuoretta kerrottavaa mm. kevään hallitusneuvotteluista, maakuntavaltuustosta ja kaupunginvaltuustosta edelliseltä päivältä. Kannattaa lukaista fb-poliitikkoprofiilista hänen viestejään: Ann-Niina Turunen, KD, poliitikko