Vantaalainen Jan Axberg KD:n Uudenmaan piirin uudeksi puheenjohtajaksi

11.11.2023 klo 11:43 Uutiset

Kristillisdemokraattien Uudenmaan piirin johto vaihtuu. Lohjalla 6.11. pidetyssä piirin syyskokouksessa uudeksi puheenjohtajaksi valittiin vantaalainen diplomi-insinööri Jan Axberg ja varapuheenjohtajaksi fysioterapeutti Pirkko Parjanen Porvoosta. Kaksivuotiskaudelle piirihallitukseen valittiin erovuoroisten tilalle Kristiina Drotár ja Sari Penttilä Espoosta, Jorma Harju Hyvinkäältä,  Lassi Hyttinen Lohjalta, Miia Marjakangas Loviisasta sekä yksivuotiskaudelle Anne Manner Keravalta. Piirihallituksessa jatkavat Hannu Laaksonen Espoosta, Ina Kuula Nurmijärveltä, Marja Salonius Vantaalta, Päivi Åhlgren Vihdistä ja Matti Virtanen Mäntsälästä.

– Tavoittelemme Uudellamaalla puolueen kannatuksen nousua muun muassa lisäämällä digitaalisten työvälineiden ja viestintäkanavien käyttöä. Etsimme uusia toimintamuotoja perinteisten rinnalle ja pyrimme lisäämään osastojen yhteistyötä, Jan Axberg kertoo.

Piirikokouksessa poliittisen katsauksen piti kansanedustaja Mika Poutala. Lohjan matkailupäällikkö Jarkko Koskenmäki esitteli kokousvieraille 700-vuotisjuhliaan viettävän Lohjan matkailukohteita.