Pohjois-Karjalan piiri kokousti 11.11.2023 Joensuussa

24.11.2023 klo 19:45 Uutiset

Aluevaltuutettu Maija Silvennoinen Liperistä valittiin yksimielisesti KD:n Pohjois-Karjalan piirin puheenjohtajaksi vuodelle 2024. Maija Silvennoinen johti aiemmin Pohjois-Karjalan piiriä vuosina 2012-2017.

Varapuheenjohtajaksi valittiin uutena piirihallitukseen Juuasta tullut kunnanvaltuutettu Leo Ryynänen. Niin ikään piirihallitukseen valittiin uusina jäseninä Osmo Kokko Joensuusta, Iida Kosunen Heinävedeltä, Matti Partanen Outokummusta sekä Satu Melkko Liperistä. Piirihallituksessa jatkavat Jouko Ryynänen Joensuusta, Mauri Hyttinen Ilomantsista, Joosua Tolvanen Nurmeksesta, Pia Korhonen Lieksasta, , Leena Kettunen
Polvijärveltä, Niilo Pitkänen Tohmajärveltä, Merja Vaittinen Rääkkylästä ja Terho Timonen Kiteeltä.

Piirikokous oli huolissaan nuorison pahoinvoinnin lisääntymisestä. Piiri vetosi kokouksessa etänä poliittisen tilannekatsauksen pitäneeseen maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah’aan etsivän nuorisotyön rahoituksen turvaamisen puolesta.
Joensuun puoluekokouksessa Kristillisdemokraattien presidenttivaaliehdokkaaksi valittu Essayh tekee vaalityötä ministerin työn ohessa. Pohjois-Karjalan KD:n piiri tukee aktiivisesti Essayah’n
vaalityötä. Joensuussa ehdokas on tavattavissa seuraavan kerran joulukuussa Areenan markkinoilla.