Marika Visakorpi-Kemppainen on nimetty Kristillisdemokraattien eurovaaliehdokkaaksi

6.3.2024 klo 13:12 Uutiset

Pitkällisen harkinnan jälkeen olen mukana eurovaaleissa! Kärkiteemat liittyvät Euroopan turvallisuuteen, huoltovarmuuteen ja kilpailukykyyn sekä Suomen edun puolustamiseen EU:ssa. Seuraa kampanjaa täällä ja www.visakorpi.net -sivuilla! #eurovaalit #Euvaalit #järjenääni

Marika Visakorpi-Kemppainen on nimetty Kristillisdemokraattien eurovaaliehdokkaaksi 9.6. pidettäviin eurovaaleihin. Yhteensä ehdokkaita on nyt nimetty 10.

Monien vaalien konkarina Marika lähtee mielenkiinnolla kohti eurovaaleja, joissa hän ei ole ollut aiemmin mukana. Vahvuuksikseen hän näkee pitkän poliittisen kokemuksen, juristin koulutuksen, kielitaidon ja kiinnostuksen kansainvälisiin asioihin.

Ajankohtaisista teemoista hän toteaa seuraavaa: Euroopan unionin syntymisen taustalla on ollut aikanaan ajatus rauhan säilyttämisestä Euroopassa. Työskentely Euroopan turvallisuuden puolesta tulee olemaan yksi tärkeimmistä asioista lähivuosina. EU:n on myös pidettävä huolta kilpailukyvystään ja huoltovarmuudestaan. Sen sijaan EU:n tulisi jättää jäsenvaltioille asiat, joissa päätöksenteko hoituu järkevämmin lähellä. Suomalaisen mepin tärkeä tehtävä on huolehtia siitä, että päätökset ovat järkeviä myös Suomen kannalta. EU:ta ei tule kehittää liittovaltion suuntaan, vaan itsenäisten valtioiden yhteisönä.

Järjen ääntä Eurooppaan!