Lähde ehdokkaaksi alue- ja kuntavaaleihin / Kom med som kandidat i områdes- och kommunalvalet!

13.3.2024 klo 21:35 Uutiset

Seuraavat alue- ja kuntavaalit pidetään samaan aikaan 13.4.2025. Voit ilmoittaa halukkuuteesi lähteä KD:n ehdokkaaksi täyttämällä ehdokashakemuslomakkeen aluevaaleihin: TÄÄLLÄ ja kuntavaaleihin: TÄÄLLÄ.

HUOM! Jos haluat olla ehdokkaana molemmissa vaaleissa, riittää että täytät yhden lomakkeen. Ruksaa silloin lomakkeen alussa molemmat kohdat: Olen ehdokkaana aluevaaleissa ja Olen ehdokkaana kuntavaaleissa.

Lomakkeiden täyttämisestä ja vaaleista voit lukea tarkemmin täältä: www.kd.fi/vaalit2025.

Lisätietoja vaaleista voit kysyä oman asuinalueesi KD:n paikallisosastolta tai piirijärjestöltä. Tai puoluetoimistolta puoluesihteeri Mikko Rekimieheltä: [email protected] (puh. 044 552 5030) tai markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Viljami Haavistolta: [email protected] (puh. 050 336 5439).

Vaalien mm. aikatauluista tietoa Oikeusministeriön sivuilta: vaalit.fi.

***************************************

Nästa områdes- och kommunalval hålls samtidigt 13.4.2025. Din önskan om att bli KD:s kandidat kan du meddela genom att fylla i kandidatansökningsblanketten för områdesvalet: HÄR och kommunalvalet: HÄR.

OBS! Om du önskar kandidera i båda valen räcker det med att du fyller i en blankett. Kryssa för på båda ställena i början av blanketten: Jag är kandidat i områdesvalet och Jag är kandidat i kommunalvalet.

Om ifyllandet av blanketten och valen kan man läsa mera här: www.kd.fi/vaalit2025.

För mer information om valen kan du fråga din egen lokalavdelning. kretsorganisation eller KD Svenska: www.kd.fi/sv/ta-kontakt/kds-svenska-organisation.