Äänestä HOK-Elannon edustajiston vaaleissa 10.-22.4. – KD:n ehdokkaat numeroilla 574-659

8.4.2024 klo 18:31 Uutiset

Osuuskauppa HOK-Elannon edustajiston vaalit pidetään 10.-22.4. Kaikilla HOK-Elannon asiakasomistajilla on äänioikeus edustajiston vaaleissa.

Kristillisdemokraateilla on vaaleissa 86 ehdokasta, numeroilla 574-659. Voit tutustua ehdokkaisiin vaalikoneessa: hok-elanto.editaprima.fi/vaalikone ja ehdokkaiden nimet, numerot, paikkakunnat ja tittelit näkee myös: täällä.

Äänestää voi 10.4.-22.4. joko netissä: hok-elanto.fi/edustajistovaalit tai kotiin postissa HOK-Elannolta tulleella äänestyslipulla. Kaikkien äänestäneiden henkilöjäsenten kesken suoritetaan arvonta, jossa kolme äänestäjää voi voittaa vuoden ruoat (à 12 000 euroa S-ryhmän lahjakortteina). Lisäksi vain netissä äänestäneiden kesken arvotaan 50 HOK-Elannon ravintolalahjakorttia (à 100 euroa). Osallistuminen vaaliarvontoihin tapahtuu automaattisesti.

Edustajisto on osuuskaupan ylin päättävä elin ja asiakasomistajien edustaja osuuskaupan hallinnossa. Vaaleissa valitaan 60-jäseninen edustajisto sekä varajäsenet seuraaviksi neljäksi vuodeksi.

Lisätietoja HOK-Elannosta: hok-elanto.fi