Eurovaaliehdokas Marika Visakorpi-Kemppaisen tapahtumakalenteri

10.4.2024 klo 08:53 Uutiset

Marika Visakorpi-Kemppainen
Aluesyyttäjä, varatuomari

Jyväskylä

Olen pitkäaikainen Jyväskylän kaupunginvaltuutettu ja nyt myös Keski-Suomen aluevaltuutettu. Vuosien varrella olen toiminut lukuisissa tehtävissä Kristillisdemokraateissa, mm. KD-naisten puheenjohtajana. Työskentelen syyttäjänä ja olen koulutukseltani juristi. Harrastan mm. lukemista ja liikuntaa. Olen matkustanut paljon Euroopassa ja opiskellut useita kieliä, joista englanti ja ruotsi ovat vahvimmat. Työ ja politiikka ovat opettaneet sekä harkintaa että rohkeutta tarttua asioihin.

Euroopan unionin syntymisen taustalla on ollut aikanaan ajatus rauhan säilyttämisestä Euroopassa. Työskentely Euroopan turvallisuuden puolesta tulee olemaan yksi tärkeimmistä asioista lähivuosina. EU:n on myös pidettävä huolta kilpailukyvystään ja huoltovarmuudestaan. Sen sijaan EU:n tulisi jättää jäsenvaltioille asiat, joissa päätöksenteko hoituu järkevämmin lähellä. Näin toteutuu myös Suomen etu. EU:ta tulee kehittää itsenäisten valtioiden yhteisönä. Nyt tarvitaan järjen ääntä Eurooppaan!

Alla olevasta linkistä pääsee tapahtumakalenteriin

www.visakorpi.net/kalenteri.html