Hyvää Vappua 2024 uuden perinteen myötä!

1.5.2024 klo 11:48 Uutiset

Uusi vappuperinne alkoi Lappeenrannassa.

Vanhat teekkarit Erkki Räsänen Lappeenrannasta, Kimmo Kylämies Taipalsaarelta muun muassa olivat puuhaamassa Veeran lakitusta satamaan. Pienten pyrokraattisten jarrutusten jälkeen – mitä saattaa kaupungissamme toisinaan esiintyä – saatiin 1. lakitustapahtuma toteutettua.

LTKK (nyt LUT) sai ensimmäiset teekkarinsa 1970, joiden joukossa on myös hankkeen puuhamies Erkki Räsänen. Erkki oli aktiivisin onnistuneen hankkeen toteuttajista. Kiitokset heille!

Kiitos Veerasta myös Tatu Pekkariselle laulelmasta, Ville Salmiselle 1950-luvun elokuvasta, patsaan lahjoittajalle, yrittäjä Ossi Vilhulle, kuvanveistäjä Markku Hirvelälle ja kotikaupungillemme Lappeenrannalle, joka salli Veeran lakituksen yhdessä Vilhun ja Hirvelän kanssa.

Käydään katsastamassa lakitettua Veeraa ja toivottakaamme toisillemme Hyvää Vappua!