Turun KD nimesi ensimmäiset kuntavaaliehdokkaat

17.5.2024 klo 19:38 Uutiset

Turun Kristillisdemokraattien kevätkokous nimesi 16.5.2024 ensimmäiset kuusi ehdokasta kevään 2025 kuntavaaleihin. Nimetyt ehdokkaat ovat:

  • Michelle Kivimäki Wilders, englannin sekä äidinkielen ja kirjallisuuden aineenopettaja
  • Niko Kivimäki Wilders, tietojenkäsittelytieteiden FM
  • Inna Nilsson, aluekoordinaattori
  • Osmo Torkkeli, merimies (eläk.)
  • Kari Tynkkynen, lähetystyöntekijä
  • Verneri Virtanen, pääsihteeri

“Kesken eurovaalihumun on muistettava katsoa myös pidemmälle tulevaan. On hienoa, että saimme jo nyt nimettyä ensimmäiset ehdokkaamme vuoden 2025 kuntavaaleihin. Iloitsen siitä, että nyt nimetyt ehdokkaat muodostavat monipuolisen sekoituksen niin iän, kokemuksen kuin osaamistaustan näkökulmasta katsottuna.”, Turun KD:n puheenjohtaja Tommi Terä riemuitsee.

Ehdokkaista Niko Kivimäki Wilders vaikuttaa kuluvalla valtuustokaudella Turun kasvatus- ja opetuslautakunnassa sekä sen alaisessa suomenkielisessä jaostossa. Michelle Kivimäki Wilders toimii Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa lautamiehenä ja Arkea Oy:n hallituksessa.

Tynkkynen on ollut aktiivinen toimija Turun paikallispolitiikassa toimien muun muassaa Turun ammattiopetuslautakunnan varapuheenjohtajana ja Turun KD:n piirisihteerinä ennen lähetystyöhön lähtöään.

Verneri Virtanen vaikuttaa KD:n nuorisojärjestön KD Nuorten pääsihteerinä, Inna Nilsson KD Nuorten aluekoordinaattorina ja Osmo Torkkeli Turun KD:n johtokunnan jäsenenä.

Kuntavaaliehdokkaiden nimityksen lisäksi kevätkokouksessa käsiteltiin käynnissä olevia europarlamenttivaaleja sekä sääntömääräisiä asioita. Turkulainen eurovaaliehdokas Tommi Terä kertoi lähestyvistä vaaleista ja kampanjoinnista.